keikka ja työ blogi

Katsauksia ja tapahtumia keikkaelämän syövereistäni

maanantai 15. syyskuuta 2008

Lontoo kuulumisia

Juu messuilla tuli kävästyä tuossa viikko sitten. Mitään uutta nyt ei varsinaisesti tullut siellä esiin paitsi valopuolella nuo digitaali liikkuvat. SGM:llä oli varsin stydit moving headit jossa oli yhten gobon tilalla xga kenno. Varsin tehokkaalta näytti nuo verrattuna Roben vastaaviin. Noissa oli se vaan erona että Robella noi oli täysverisiä tykkejä. SGM:n koneet ei tiettävästi toistanut värejä. Tai niin annoin ainakin itselleni ymmärtää. Led maailmassa oli kaikenlaista näyttöä ja pesuria. Messuostokseni kohdistuikin langattomaan DMX murkulaan kahdella vastaanottimella. Äänipuolella oli Digicon uudet tiskit ja Midaksen uudet tiskit syynin alla. Muuta mielenkiintoista ei oikeen äänipuolella ollut. Mutta kuka nyt uutta noinkin vanhaan keksintöön kun ääni keksii enää heh.

Viikko on messujen jälkeen sujunut varsin lennokkaasti. Seminaari keikkaa ja bändijuttuja sekä studiota kaikki päivät täynnä.
Viime viikonloppu meni 4 keikan voimin. Lumessa, Porissa, Vuosannassa ja Vanhassa satamassa. Yksi vähän huonompikin tapahtuma osui Porin keikalle. Nimittäin joku urpo Porilainen meni ja oksensi PA päätteen sisään. Kelatkaa miltä näytti vehje sisältään kun flektit oli vielä imassut ne kaikki spagetit sisäänsä. Nestemmäistä kamaa tuli kanssa aikalailla ulos kun jouduttiin moista ravistella ennen keikkaa. Siivooja koitti saada vehjettä kanssa puhtaaksi mutta ei se oikeen kait kestänyt varsin mojovaa hajua. Kaikki liittimet ja jäähdytysrimat oli kanssa pahanhajuista mönjää täynnä. Huomenna pääsen soittamaan itse tekijälle ja kertoa mitä väärään paikkaan oksentaminen maksaa. Nimittäin vehjehän hajosi sitten seuraavan päivän keikan lopussa. Eilen pesin vehkeen ennenkun se lähtee huoltoon. Aikaa ja paineilmaa sekä erinäköisiä liuottimia kului pullotolkulla moiseen.

Tänään ollaan oltu koko päivä seminaari keikalla Shönes Fräuleinissa Tässä yrjönkadulla. Täällä Aura-audion Pa jossa varsin metkalla tavalla avattu arraytä enemmän kun pitää. Ilmeisesti kolme komeroa per puoli ei ole riittänyt. On meinaan kulmasäätöpalaa jatkettu lukkolenkillä ja pikku sakkelilla ja vain toiselta puolelta. Varsin reikänen on tuo kenttä tossa lattialla. Subbaset sojottaa kohti kattoa pumpperin ylimpänä. Jotain siis on haettu mutta mulle ei auennut ihan mitä? Mesta on erittäin siististi sisustettu saksatyyliin heh. Katossa roikkuu iso rautakotka. tunnelmaa loi vielä vaikuttavammaksi Saksalainen marssimusiikin ja juomalaulujen miksaus. Hivenen tuli jo vähän natsifiilis itelle! No firma ei ole siis mitenkään natsiin liittyvää. Tällä tilaisuudella oli vaan Septemper fest teema saksalaisittain. Kohta keikka alkaa olemaan voiton puolella ja sitten kotiin. Huomenna edessä rakennuksilla värjöttelyä ja katon villoittamista. Siellä on katu täynnä nyt kattotiiliä. Toivottavasti ei nuo asvalttimiehet ole juuri tällä viikolla sitä pitumia vetämässä. Muuten tulee talon kohdalle vähän mutkaa asvaltin suhteen.

Ei kommentteja: