keikka ja työ blogi

Katsauksia ja tapahtumia keikkaelämän syövereistäni

sunnuntai 31. elokuuta 2008

Välikuulumiset

Taas tuli viikonloppu vietettyä tien päällä. Meillä alkoi "jättiloikan" (the Giant Leapin) kanssa 3 keikan putki torstaina Apollosta. Perjantaina oltiin Ikaalisissa ja eilen Kaustisella. Viikonloppu meni ihan kivasti ja jouhevasti siis. Lähtö varastolta klo 14 hakemaan porukkaa Espoon suunnalta kyytiin. Ikaalisissa oli hieman erikoinen ilta. Ennen meitä soitti hiihtoliitolle hudaa sen alan bändi. Ja klo 24 alkoi meidän veto. Hivenen kauhistutti miten sotiemme veteraaneilla menee tahdistimet sekaisin rockin paukkeesta, mutta bändi teki työvoiton. Hivenen porukka nuortui tanssilattialla mutta kyllä siellä perus kylpylässä rentoutuneita eläkelläisiä jaksoi tanssia poskitangoa rockin tahtiin. Lava oli sellanen puoli ympyrä johon just mahduttiin kun tingittiin valoista yksi loota pois. Naisten ja miesten haku valokylteillä saatiin heti vähän tunnelmaa kevennettyä. Keikan jälkeen kamat oli autossa alle tunnissa. Seuraavana aamuna kävästiin Harrin ja Sakun kanssa kylpylän puolella saunoilemassa ja laskemassa vesiliukumäestä muutamiin otteisiin ennen lähtöä Kaustisille.
Keikka oli Konstassa. Kamat meni rivakasti nippuun lavalle kiitos kivan roudaus luiskan ansiosta varsin nopeasti taas. Kerrankin oli sopivan kokonen lava. Tosin todella meluisa ja kolkko saundiltaan. Majoitus oli ns kotitalo majoitus. Kerrankin kivaa vaihtelua kylmille hotellihuoneille. Tosin yöpakkaset sai kyseisen torpan melko kylmäksi (n.15 astetta) koska öljylämmitintä ei oltu varmaan vielä tuupattu päälle. Nyt tuntuukin siltä että kurkku ja olo on hivenen flunssanen. Nyt kotona sunnuntaina klo 17.00 jälkeen vasta.

Huomenna meillä on saman poppoon kanssa levy-yhtiön oma tilaisuus johon mennään muutama kipale vetäsemään. Sitä ennen pitää saada paljon aikaan studiolla tota Anna Erikssonin live dvd:n ääntä. Pirun levy-yhtiön kaverit kun kiristää aikataulua. No mulla jo puolet valmiina. Mutta iso duuni on synkata ääni kuvan kanssa ja tehdä kuvan mukaan poimittavia ääni juttuja vielä. Sekä miksata vielä 2.0 ääni moisesta. Nyt matksu on 5,1 muodossa. Ens viikon lopulla onkin lähtöä Lontooseen Plasaan yms hauskaa. Tää tuleva viikko tulee olemaan varsin tiivis ja toimintaa täynnä. Joten toivonkin ettei tässä tarttis alkaa yhtään sairastelemaan hittovie!

Ei kommentteja: