keikka ja työ blogi

Katsauksia ja tapahtumia keikkaelämän syövereistäni

lauantai 8. joulukuuta 2007

Bryanin keikalta


Mahti meininki oli tuutata L´acoustics V-doscilla. Kattaus oli kaksi V-dosc8+9 + dV-dosc3+3 terttua kumpasellakin puolella. Lisäksi etufillit oli kanssa dV-doscia 4 kipaletta. Subbasena SB218 oli kumpasellakin puolella 9 kipaletta. PA soi tietenkin pirun hyvin. Mutta toi halli nyt soundiltaan ei ole mikään hääppöinen. Bryanin Crew oli rentoa sakkia ja dikkaili meidän bändistä. Eli kaikki toimi hienosti. Järjestelmä vastaava tuli kyselemään vielä multa että onko kaikki ok ja miellyttääkö PA:n vire. Siihen en voinnut muuta sanoa kuin aina kun PA:na on tota ruskeeta laatikkoa niin homma ei voi olla huonosti. alla oleva kuva: Arvotaan työkoneet!
Keikan jälkeen ukko kehui maasta taivaaseen soundiani mitä tein. Ja naureskeli meidän etupään hintaeroja. Olinhan mä vaan pelkällä DM1000:lla liikenteessä joka näytti sen kiskan vieressä varsin köpöltä. Kun taas kaverilla oli isoin Midas ja kalleimmat putki eq:t ja kompurat räkissä mitä rahalla saa. Efektejäkin oli pari räkillistä ja muutenkin kaikkea ihan tolkuttomasti! Mutta kyllä se niiden veto soundaskin hyvältä! Meillä oli lavapäätä myöten kaikki omaa mukana. Monitorini sointui lavalle hyvin koska kaiuttimen logo oli sama meilläkin kuin heillä eli L´acoustics! Keikka meni hyvin ja yleisö diggasi.

Samaan aikaan Porissa oli Osku vetelemässä Joulukonserttia. Sielläkin kaikki tais mennä loppupelissä hyvin. Parin langattoman kanssa oli ollut ennen keikkaa ongelmia kun joku pitkäkyntinen aikoinaan runnoi napit niistä sisään. Sen jälkeen kun on patterreita vaihdettu on ollut pieni tekniikka laji saada ne taas virtoihin. Kun on ollut niin kiirus ettei oo kerenny laittaa huoltopöydälle niitäkään hitto!

Rakennus työmaalla menee ilmeisesti kovin lujaa! Ite en oo kerennyt käväsemään pitkään aikaan (2 viikkoon) Ilmeisesti koko tontti on nyt täytetty ja tehty jo oikeaan korkoon. Samoiten runko nousee kovaa vauhtia kun koko ajan pitää lisää materiaalia tilata. Tässä jo kaksi viikkoa vanha kuva. Ei muuta kun joulun odotusta taas kaikille!

Ei kommentteja: