keikka ja työ blogi

Katsauksia ja tapahtumia keikkaelämän syövereistäni

lauantai 7. maaliskuuta 2009

Näin se taas alkoi lomien jälkeen

Tiistaina pärähdin koneella suomen karuun maisemaan lomilta klo 6.20. Siitä sitten miehen tie veikin suoraan seminaari keikalle kohti Ravintola Pörssiä. Puku oli jo valmiina suorentumassa varastolla. Samoin kamat oli Pekka paketoinnut valmiiksi. Kunhan vaan nosteli lootia kyytiin.
Pientä vastoinkäymistä oli toki heti ilmassa täällä. Kärryn kaapelit oli joku saannut poikki Tahkon reissulla. Tämä sieppasi sen takia pirusti kun kyseinen kapistus piti lähteä heti keikalle ja korjaus oli mahdoton koska kaapelit oli niin tyvestä poikki. Ja uusien kaapelien asennus maksaa mansikoita! Lisäksi Vito ei meinannut käynnistyä ja vikaa ilmenikin polttoaine puolella jossa on jonkin näköinen ilmavuoto. Auto käynnistyi mutta sammui heti parin sekunin jälkeen. joten taas halpa huoltoreissu siis tiedossa ens maanantaina ja auto pois ajosta. Keskiviikkona eräällä keikalla kävi pieni roudaus häpsy Pekalle ja seinä sai osumaa lavakärrystä. Pysäköinti sakkoja kertyi yhteensä 2 kappaletta tälle viikolle. Helsingin keskustaan kun meet jotain roudaamaan niin voi melkein mun tuurilla sanoa suoraan että sakkohan se sieltä aina tulee. Ei auta vaikka mitkä vilkut ja lastaukset on käynnissä. No täytyyhän se kaupunki jostain rahaa saada ja kait noilla lappuliisoillakin on provikka liksa. Ovat vielä korottaneet viitenkymppiin ton ydinkeskustan sakon määrän piruvie!

Keskiviikkona ja torstaina olikin sitten vuorossa Pieksämäki ja Suolahti. Konserttisali hommia siis. Ei noi kamat ihan samalla rutiinilla ja vaihdilla meinannut mennä kasaan. Kauheeta pyörintää ja puhinaa oli siis ilmassa. Piekäsmäen keikan jälkeen meillä oli majat laitettu Suomen ehkä retroimpaan hotelliin Savon solmuun. Voi elämä että osaa olla 70 hengessä moinen mesta. Aamulla kun jet lageista vielä heräilin niin oli melkoisen pelottava fiilis tuijottaa hotellin vihreitä seiniä ja huippuunsa makeita retro kalusteita ihan siltä hotellin rakentamis ajankohdan ajoilta. Tuntui kun olisin aikakoneella matkustanut johonkin epätodelliseen aikaan. Piti ihan nipistää itseään että oonko mä oikeesti tässä tilanteessa. Siinä sitä sitten pyöriskeltiin 6 tuntia tekemättä mitään. Jet lag pani ukon hereille jo kuuden pintaan ja millään ei unta enää tullut. Tämä aikainen herääminen kostautui sitten samaisena päivänä keikan jälkeen, kun piti tempasita ryhmä ja auto stadiin suoraan. Alkoi jo läpät painua silmille Jyväskylän jälkeen. Tehtiinkin pieni 20 min kuskin vaihto lennosta (Kiitos Arttu Takalo miehen työstä) jotta sain vähän nukkua. Ei mikään ihme että väsytti. Katoin kelloa perille saavuttuamme joka näytti klo 8 am. moinen oli vielä ulkomaan ajassa jota oma päänuppi vielä kovasti halusi noudattaa kanssa. Eilen Pe olikin sitten kolme keikkaa kalenterissa. Niistä selvittiin jo vähän virkeimmin mielin. Mutta taas tuli todistettua yhdellä keikalla että Suomalaiset on perin junttia ja mölliä sakkia. Tämä tuntemus tuli ilmi tuolla hotelli Vantaan ruotsinlaiva simulaattorissa. Voi elämä miten vanhat ihmiset on huonosti käyttäytyvää sakkia. Nuorisolla ei ole mitään hätää siis käytöksen osalta. Ei sitä tunnetta mikä tuolla eilen oli mulla voi sanoiksi kuvailla. Jokainen joka on mestassa käynnyt niin tietää kyllä varmaan mitä tarkoitan. Taas vaan voi itseltään kysyä että pitikö sinne keikalle mennä? Pitää alkaa hinnoittelemaan Simulaattori keikat eri taksalle ettei tarvii moiseen siis helpolla mennä.

Ens viikko näyttää kanssa kovin työpainoitteiselta. On konserttisaleja ja seminaareja siellä täällä joka päivälle. Mutta eiköhän niistä selvitä. Tänään vapaa ilta joten taidanpa tehdä sen kunniaksi jotain hauskaa!

3 kommenttia:

Oksu kirjoitti...

SAvon Solmuha vasta rempattii muutamii vuosii takaperin. Ilmeisesti niil alkuperäisil kalusteil!

Anonyymi kirjoitti...

Good dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.

Anonyymi kirjoitti...

wseg cxpwo [URL=http://www.bigtits234.com]Large Tits[/URL] acicon b vp q nie