keikka ja työ blogi

Katsauksia ja tapahtumia keikkaelämän syövereistäni

sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Pohjosesta raikaa

Täällä taas pitkästä aikaa. Nyt odottelen hotellin respassa että aika kuluisi ja pääsisi lähtemään kohti lentokenttää. Oltiin Rovaniemellä ja Kemissä keikoilla. Rollossa oli Simerock. Ai että kun oli tän kesän paras työkokemus. Oli ruotsin pojat tuonnut ehkä maailman parhaan kattauksen ikinä paikalle vielä erittäin ammattimaisella asenteella varustetut ukot siihen vielä. Homma toimi kun rasvattu. PA oli tod hyvässä soinnissa. Tuökalut oli muutenkin niin hyvät että ei oo missään. Pa:na L´acousticsin Kudo ja uudet Lacun SB28 subit. Etupäässä Heritage 4000 midas ja miehen korkunen paavoräkki kaikkilla hienoilla putkiherkuilla ja eventide H8000 paavojen kera. Ennen kaikkea haluan kiittää ääniporukan asennetta ja valveutumista miten näitä hommia pitäis tehdä. Moni PA firma Suomessa sais olla kanssa tollasia. En tarkota nyt noita miljoonanluokan vehkeitä vaan se miten duuni hoidetaan. Suomessa kun meitä miksaajia on välillä niin kovia jätkiä että ego ei edes mahdu koko miksaus torniin. Saati unohdettu kenelle loppupelissä tehdään duunia, ja mitä varten pyritään parhaaseen lopputulokseen. Kyllä se näkyy ja kuuluu bändissäkin ulospäin kun esim monitori kelit ja muu meininki on hyvä. Tästä voi jokainen johdatella että keikka meni todella hyvin. Simelle ja Saarisen Timolle kanssa iso kiitos hienoista puitteista.

Kemissä oli Livemyllyssä varsin leppoisa keikka. Tosin hyttysiä ja kylmää keliä riitti. Keikan jälkeen päästiin käristämään makkarat tulilla joka kruunasi päivän. Porukkaa ei ollut paljoa tullut kylmettämään itseään mutta meitä se ei haitannut. Kiitos Eventworksille ääni ja valovermeistä ja backlinesta.

Ensi viikon lopulla tiedossa Torstaina rantajameja lohjalla, Perjantaina Noitarock, ja Seinäjoki lauantaina. Alkuviikko menee Raksatyömaalla ja hoidellessa muita asioita kuten autojen huoltoja ja muuta mukavaa.

Ei kommentteja: