keikka ja työ blogi

Katsauksia ja tapahtumia keikkaelämän syövereistäni

keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Kuulumisia

Taas on blogittelu jäännyt vähän vähäiselle. Nyt tänään pitkästä aikaa tällainen vähän kevyempi päivä tiedossa. Eli tarjouksien naputtelua ja toimistohommia. Viikonloppu oli taas työnpainoitteinen. Olimme the Giant Leapin kanssa Pe Kotkassa ja La Pieksämäellä. Keikat menivät varsin mallikkaasti kumpasenakin päivänä. Pieksämäen poleemista lähdimme paahtamaan kohti Helsinkiä keikan jälkeen. Minulla, Samilla ja Harrilla oli Sunnuntaina tuo Anna Erikssonin viimenen konserttisali kiertueen keikka Finlandiatalossa. Minun hommiini kuului taltioida kyseinen keikka taas Protoolsille tulevaan DVD taltioinnille. La-Su välisenä yönä siirryttiin vielä kesäaikaan. Joten hävisimme tunnin vielä kovin vähäisistä yöunista. Tekniikka meni varsin nopeasti pystyyn kun oli vanhat setupit tiskissä ja Toolsissa tallella. Joten aikaa jäi vähän notkumiselle Finlandiatalon bäkkärin sohvalle. Kuten kuvassa näkee niin kasasin lavalle johtavalle rappukäytävään invahissin viereen äänityskalustoni. Siitä se oli helppo työntää invahissiin ja sitä kautta toiselle hissille josta kulku ulos. Porukalla oli jäähyväis karonkka vielä keikan jälkeen mutta mä lähdin viemään kamppeita takasin studiolle ja nukkumaan. Maanataille väsytti vieläkin koko viikonloppu.

Kohta alkaa Apriljazzit taas 23-27.4. Se on selkeä kevään ja kesän tulon merkki ollut jo 9 vuotta mulla. Kesäkausi alkaa ensimmäisellä ulkokeikalla. Tosin teltassa jossa on lämmitys. Olen tänäkin vuonna Outokumputeltan ääni päässä keulilla. Jykältä saadaan taas tänäkin vuonna oikeat työkalut millä päästään helpolla koko viikko. Tuskin siis mitään kiirus festaria ja pahaa nakkia tänäkään vuonna sinne ei tule. Riderit näyttää hyvältä ja varsin lepposissa tunnelmissa menee viikko. Käy tsekkaa esiintyjät www.apriljazz.fi

Ensi viikkoon kuuluu firmakeikkaa, Apollossa The Giant Leappia, kamatoimituksia ja ties vaikka mitä keikkoja joka päivälle. Niistä sitten lisää jos jotain päätä huimaavaa kerrottavaa löytyy!

Antoisaa kevättä kaikille.

Ei kommentteja: