keikka ja työ blogi

Katsauksia ja tapahtumia keikkaelämän syövereistäni

tiistai 22. tammikuuta 2008

Ja taas mennään

Onkin ollut harvinaisen vilkas alku vuosi. Ei ole montaa vapaa päivää mahtunut ja puuhaa on riittänyt vaikka muille jakaa taas. Oon ehtinyt piipahtamaan yhdessä sun toisessa kaupungissa ja yritystapahtumassa. Aikaa on mennyt myös uuden varaston haltuunottoon. Vieläkin olisi vanhassa varastossa kampetta joten eiköhän tässä vielä kiire yllätä ennen kuun vaihdetta. Kalenterissa myös kivasti keikkaa loppu kuulle. Tosin ihme säätöjen kanssa on moni päivä keventynyt. Erään yökerhon omistajan vaihdoksesta johtuen on putsaantunut keikkoja kalenterista muutamia.
Tällä viikolla ollaan istuttu autokoulun penkilläkin. Nimittäin tarve on ollut laajentaa ajokortti luokkaa ABeCD1E luokkaan. On se niin hölmöä kun C kortilla saa ajaa vaikka 60 tonnia painavaa ja 15 m pitkää nosturi autoa tai tonnikaupalla painavaa rekka yhdistelmää tyhjänä. Mutta ei pikku Vitoa ja peräkärryä. Tämän takia tämmöinen ABeCD1E lisärimpsu sitten siihen yhdistelmään tarvitaan.

Rakennustyömaalla menee kovaa vauhtia kiveä toisen päälle. Pitänee itekkin piipahtaa ensi viikon alussa pyöriskelemässä siellä ja toimittamassa lisää kaikkea materiaalia. Tässä muutama photo sieltä. Ei muuta kun kesää odotellessa kaikille!!


Tässä vähän 3D kuvaa!1 kommentti:

Reijo kirjoitti...

Hyvännäkösiä noi 3D kuvat! Helposti havainnollistettavissa suunnitelmat. Pitäs varmaan alkaa omissakin jutuissa enemmän käyttää noita :)