keikka ja työ blogi

Katsauksia ja tapahtumia keikkaelämän syövereistäni

maanantai 29. lokakuuta 2007

Heipä hei!

Taas se viikonloppu vierähti. Viime viikko kului firmakeikkojen organisoinnissa ja keikkoilla. Alkuviikosta ehdittiin mökkeilemäänkin. Mutta sielläkin koneen kanssa joutui duunia paiskimaan. Torstaina alkoi suomen suurimmman lehtifirman juhlien rakennus telakkastudioilla. Perjantaina oli sitten itse keikka. Itse tapahtuma meni ihan kivasti ja vieraat näytti viihtyvän Las vegasin teemaan rakennetussa kasinossa. Ohjelmaa oli pirusti Laura Voutilaisesta 14 hengen Las vegas showun asti. Tostaina Kävi Viltsu tekemässä vielä Hurmerintojen keikan Mikkelissä. Delegoin sen hänelle kun aikataulu ei ihan tossa kohtaa mennyt niin kuin piti mun osalta tuolla telakka studioilla. Perjantaina oli yhdet toiset juhlat vielä eräässä autoliikkeessä. Siellä oli pientä säätöä sähköjen kanssa yhdessä tilassa. Uusi tila ja sähköt valmistui paria päivää ennen tätä tilaisuutta. Joten ihan olivat laittaneet samaan vaiheeseen kaikki pistokkeet mitä talosta löytyi. No ei ihan sitten pystytty toteuttamaan juhlavalaistusta ilman sähköä yhteen tilaan.
Lauantaina kalenterissa oli vielä Pressan keikka Alliancen kanssa. Pressan viimekäynnillä ihmettelinkin kiireessä miksi PA setti on vaihevirheessä! Hoidin sen viimeksi kääntämällä tiskini lähdön nurin. Mutta Bodne kuulosti vaiheiselta. Tällä kertaa oli hetki enemmän aikaa ja vaihemittari mukana. Selvisikin että yläpäät on vaiheessa mutta bodnet ei. Joten kiipesin laittamaan talon oikeaan yläpään syöttöön kääntöpiuhan. Tämäkös helpotti ihmislasta paljonkin. Ja pitkästä aikaa oli ihan kiva vetää siellä. En tiedä ootteko muut havainneet vaihevirhettä siellä vai ootteko vaan manaillut kuinka paska se setti on? Mun mielestä PA on miltein aina ollut eri kuulonen kun sinne on mennyt. Joskus jopa tein presetin ittelleni omaan järjestelmä lähtöön, mutta aina joutunut virittää uudelleen. Kuka lie aina vääntelehtii sitä. DJ:kin ihmetteli kuinka paljon paremmalta se nyt kuulostaa! Tietääkö kukaan ken on sen läjän virittänyt, niin voisin kertoa homman ongelman ihan henkilökohtaisesti!

Tää tuleva viikko on ihan täynnä kaikenlaista. Tänään ja huomenna keikka Oopperalla, Tiistaina lisäksi The Giant Leapin levyjulkut Apollossa ja loppuviikko firmakisoja siellä täällä. Joten katsotaan milloin tänne taas keretään kirjottelemaan.

Moro!

Ei kommentteja: